En brunett



Hennes blogg hittar ni här

Oh no... En till. En till rosa blogg om mode och skönhet! Det gilla jag inte. Nog för att många kanske har det som ett intresse. Men jag äger ju bara vad jag tycker, och utgår från mig!
Även skvaller finner jag i denna blogg, det är bra. Och även att bilder på aktuella händelser/kändisar finns. Det var väll vad jag kan säga var posetivt om bloggen, annars gillar jag inte modesidorna!

Dessire



Hennes blogg hittar ni här

Nu ska vi se, tjejn går i högstadiet... Som jag fattat det. Hon skriver på ett bra och moget sätt! Snygga fina bilder som inte bara är på hennes själv. Till skillnad från massa andra bloggar.
Jag kommer liksom inte på något att kritisera om till den här bloggen. För den är liksom neutral på ett bra sätt om man säger så (: Besök den!

Jävla dator.

Min dator har börjat lagga...Så fler bloggar kommer senare (:

Höres boys and girls ;)

Jimmy



Hans blogg hittar ni här

Tack. Äntligen en till killbloggare. Vi borde lyfta fram dom tycker jag. Eller hur?
Bloggen får en stor hiss! Väldesignad, bra skrivern, och bilder och videos. Kan det bli bättre? Förstår inte riktigt varför folk inte läser en sån här blogg. Bjuder på mycket om hans liv, samt bilder på kändisar och så. Trevligt värre.

Förlåt för dålig update!

Det händer en del i mitt liv just nu som gör att jag inte hinner uppdatera. Men i morgon lovar jag att publicera några bloggar : ) Så håll utkik och tipsa alla vänner om bloggen. Länkar alla som anmäler sig... För eller senare :)

Milla



Hennes blogg hittar ni här

Måste börja med att säga att Blogsida är nog den sämsta webbplatsen du kan blogga från! En bedömning av design kan jag tyvärr inte ge, eftersom den är under uppbygnad!
Men så vitt jag läst är det inte mytcket at hänga i granen. Bloggen är inte bra! Då kanske ni tänker att bloggen är bra för hennes vänner? NEJ, för kvinnan skriver i gåtor. Man vet inte vem hon skriver om. Eller jo förresten. Hon skriver endast om sig själv :P
Men då har jag en sak att tillägga. Gillar mån långa texter med bland annat engelska texter och dikter om en viss person så visst... Då är det nog en blogg för er.
Det finns inga bilder, klipp eller något!

Stor diss!

NoorFeyli



Hennes blogg hittar ni här

Den här bloggen får den fetaste dissen hittils. Ner i soptunnan!
Tasigt ordförråd eller dålig fantasi. Hon publicerar bilder, och frågar vad läsarna tyker. Thats it! Inget mer. Det håller inte. Kanske borde satsa på att skriva lite mer? Lite mer än vad tycker ni, förlåt för dålig updatering.
Hon lägger även ut "dagens outfit" till ingen mening. Man ser knappt bilderna!

Pontusblondin



Hennes blogg hittar ni här

När jag först gjorde ett besök i den här bloggen fick jag ett första intryck av att det var en tråkig blogg. Men jag hade fel. Hon verkar ha många läsare (enligt antalet kommentarer), och det är riktigt bra skrivet!
Man fårfölja henne genom vardagen via text och mycket bilder. Och då snackar vi inte alterego bilder. Utan bilder som på något vis berättar vad hon gjort idag. För det är väll sånt vi vill veta?

Tack för alla anmälningar

Hej alla läsare...

Stort tack för alla mail och ert stora intresse. Det är askul! fortsätt så, och berätta om bloggen.
Jag gör mitt bästa för att hinna med alla mail...
får passa på att be om ursäkt för dålig design. Men den ska bli bättre...

Tänkte passa på att fråga också... Har funderat på att göra ett enklare system för att beskriva bloggarna genom att utgå från någrapunkter... Förslag på vad man kan ha för punkter...?

Tex
Design:
Text:
...

Sagha



Hennes blogg hittar ni här

När hon skriver om sig själv i menyn på sin blogg så säger hon att hon ska skriva om hur svårt det kan vara med tonåringar. Jag hittade inte nå om det! Men bloggen känns riktig på nå vis! Hon lirar hockey. Det ni!
Annars var allt bra!

Rasmus Söder



Hans blogg hittar ni här

Äntligen en till killblogg! Men han tror nog att hanskriver till en större läsarkrets än vad han gör! En del inlägg kan bli lite väl personliga, som tex att hanrakar *****! Kanske för att hanvill få fler läsare genom det (?)
Men han lägger ut videoinlägg.. Poitivt!
Men gör er egen bedömning... Han kanske får sin stora läsarkrets genom det här (:

Sandra Johansson



Hennes blogg hittar ni här

En blogg för de lite yngre! Men absolut inge fel på det! Men bloggen sträcker sig nog bara till närmaste kompisarna, eftersom texterna berättar mest om dem.
Men jag är glad att tjejn som bara är fjorton år gör saker som passar hennes ålder. Att hon inte lägger ut massa bilder som ska försöka få henne att se äldre ut, hon skriver inte heller bara om sprit, och bilderna är inte fjortis-puta-på-läpparna-bilder!
Hon är sig själv! fortsätt med det!
(Dock lite för få inlägg!)

Sumseven



Deras blogg hittar ni här

Har ni sett filmen Systrar i Jeans? Det här är bloggen om dom. Fast in real life. Bloggen är inte skapad för att synas för kändisskap, utan man får liksom följa 7 tjejer genom livet!
Bloggen är till för att dom ska hålla koll på varandra, och bilden säger väll mycket? Vänskapsband som håller förlivet.
Tycker absolut det här var en rolig idé, och framför allt en egen idé! De olika tjerna skriver var och en, och på så sätt kan de följa varandra! Även när de flyttar...
Tummen upp för er brudar. Absolut en rolig idé!

Mikaela Bjarve



Hennes blogg hittar ni här

Ordning och reda, löning på fredag. Det är nog den här tjejens måtto. För bloggen är välstädad tycker jag. Det är i alla fall vad jag fick som första intryck.
Ett minus är att hon lyssnar på Tokia Hotel. För dom hatar jag! Men det gör förstårs inte bloggen sämre. Bloggen är inte så personlig, och lite för lite bilder. Men mycket musiktips! Även nån filmtrailer!
Snygg design.

Viktoria



Hennes blogg hittar ni här

En av de bästa fotobloggarna jag sett! Tjejen verkar älska att fotografera, och håll i hatten nu. Hon lär till och med ut!
Texten fastnade jag inte så mycket för. Dels för att den var så liten (jag har inga brillor på mig nu), och dels för att jag ville kolla mer på bilderna. Väldigt fräsch blogg, och hon skryter inte om den! Så den här gillar vi!

Lindbäck



Hennes blogg hittar ni här

Denna bloggen handlar mest om musik (:
En serie i hennes blogg är Dagen låt. Sånt gillar vi. Eller hur? Men jag gillar inte engelska texter som rubrik. Dom kanske är väldigt personliga, men man förstår inte varför? Fast det kanske inte är meningen heller. Mycket och snygga bilder! Men hon har kanske inte så mycket intressant att skriva om. Men det där med att hon missade sängen fick mig att skratta. ^^ för övrigt annars så skriver hon på ett roligt sätt. Bra musiksmak har hon (:
så tycker ni om musik ska ni verkligen besöka henne. Finns många musikvideor!

ssb



Deras blogg hittar du här

Vist håller den måttet för vad den heter. Skitsnack! Men det är för vanligt... Finns inte mycket skvaller om storbloggarna. endast personliga påhåoo och kissies näsa, och väldigt visande bilder av Paow. Jag själv tycker det är fel att skriva sånt! För kissies näsa har nämligen inget med skvaller att göra.
Nej. För omogen!


Sania Claus



Hennes blogg hittar ni här

Ni vet vad jag anser om modebloggar. Men här har ni modeintresserade en blogg som ni kan kika in på. Väldigt mycket bilder, snygg design och det presenteras mycket priser och hemsidor!
Mend det är ingen blogg som jag gillar, men jag får försöka se det genom era ögon...

Oriva!



Hennes blogg hittar ni här

En riktigt personlig blogg av en person som verkar ta dagen som den kommer. Hon är 14 år (?) och sysslar med det som passar hennes ålder om man säger så. Snygg design och mycket bilder.Det är det som gör att man liksom fastnar i bloggen. Bilder ut en typisk tonårings liv!
Tror nog bara det fins posetiva saker om hennes blogg. Hon känns äkta på nå vis. Inte lika ytlig och strävan efter kändisskap som de flesta andra bloggarna!
Besök henne!

Lisa


Hennes blogg hittar du här

Åh nej. Inte en till... Tänker man när man kommer in på den här bloggen. Fest och mode, tjejer har verkligen dålig fantasi när det gäller att skriva bloggar! I stort sett 85 % av alla tjejbloggar har mode som grund i syftet med sin blogg. Nya Elin kling eller nya BB.
Men jag ska inte kasta sten i glashus, tjejen vet vad hon pratar och skriver om. Hon är säkert jätteduktig på mode. Men varför jag inte gillar den är för att alla andra bloggar också handlar om samma sak. Vilket kanske förstör för denna tjejen som då blir en i mängden (?)
Lite för mycket festande också... Ger dåligt inflyt på yngre.
Men hon kan sin sak!

Greenlinn



Hennes blogg hittar du här

Tack för att det finns fotobloggar som inte är rosa och så väldigt moderiktade!
Dock kan jag väll inte hålla med om att hon håller måttet till att vara en fotoblogg. Inte så vitt jag kan se, förutom på hennes header. fler sånna bilder så tror jag att du skulle kunna bli stor fotoblogg! Men innehållet är viktigt och mänskligt! Inte heller här finner vi nå skitsnack om folk... Men lite mer bilder så kan du kalla dig för fotoblogg (:
Hon skriver väldigt mycket om sin hund spip. (tror den hette så)! Jag som hellre läser om det är om Dessie och Kissie tycker det var bra. Det finns för lite djur och natur bloggar.
Texten är bra och seriös. Men som sagt... Gärna mer bilder om djur och så (:

Adam Lagerström



Hans blogg hittar ni här

Det finns få killar här i bloggvärdlen. Eller hur? Vi har ju... Ja vem fan har vi, Radiopojekns blogg, han gillar jag, men den där andra, jockiboi, han är väll beviset på att det finns omogna killar här i bloggvärlden!
I alla fall så fiinns också Adam Lagerström. Hockeyspelare / Model, kan det bli bättre för tjejerna? Han har mycket bilder, vilket är väldigt viktigt i en blogg, även videoklipp.
Han skriver om vardagsbetraktelser och han kör liksom sitt race. Behöver ju inte sitta och provocera en massa skit som dom andra gör... Den här killen skriver riktigt och utan massa förkortningar! Det är en mogen och personlig blogg!
Vist börjar det bli uttjatat med massa bloggar som skriver om kissie och dessie och dom? Ja just det, även modebloggar börjar bli väldigt tråkiga. Men Adam må kanske vara model, men tipsar inte om en massa kläder som alla andra... Sköööönt!
Go se him!


Det här var givande!



Ja, efter ha haft bloggen öppen under drygt ett dygn, såhar jag redan fått in en  hel del mail, och en hel del besökare. Jag må inte ha Kissie antalet, men jag är nöjd ändå, det är ju en bit på vägen. Så fortsätt skicka in anmälningar till "bloggjuryn" om vi kan kalla det så ;)
Det här var skit kul, så länka gärna den mig på er blogg ;)

Moa Ohlsson


Hennes blogg hittar du här

Stilren och fräsch blogg med grym design. Hon må skriva som om hon vore värsta storbloggaren. Anordnar frågestund vilket blev 3 frågor. Lite tidigt kanske? Men texten är bra och mogen, men hon diskuterar kanske inga speciella ämnen, utan hon berättar om sitt liv... vilket kanske kan vara rätt intresant (?)
Bilder, musik och videoklipp finns också med, så det gillar vi!  
Ett stort + för hennes unika design!

fjortisbellaa



Skippa Dessie och Paow, här har vi den kommande fjortisbloggaren - som inte kan blogga!
Tråkig och ointressant text med värdelösa förkortningar som bara ger fjortisstämpeln. Lite bilder och shabbig design. Innehållet är tomt som ett öde snäckskal i solen. En trogen wannabe tror jag?

Jjuno



Jjuno. Grymt bra och informationsrik blogg som passar till ungdomar i dagens samhälle. Aktuella och livsviktiga frågor tas upp... Men... Sånna här bloggar börjar bli allt för vanliga nu. Självkänslor hit och självförtroende dit. I stort sätt alla bloggare som vill bli stora bloggare utan att vika ut sig själv skriver om just detta. Men jjuno har klass, stil och häftig design...
Fast jag tror inte riktigt på det det där hon skriver om att hon inte vill bli storbloggare... Det är nog det hon är ute efter...


Sofiaali




Sofiaali driver en trevlig blogg. Bra och välskriven text med innehåll av vardagsbetraktelser. Allt är inte lika ytligt som för fjortisbloggarna, och det är lagomt mycket mode. Mycket youtube klipp vilket är bra, och det saknas absolut inte nå bilder.
En helt okej tjej som verkar vara sig själv. Denna bloggen tycker jag verkligen ni ska läsa!

Besök henne här

Anmäl er till sverigesbloggar.

Känner du att du har för lite läsare i din blogg? Vill du synas mer? Då har du kommit rätt.. Men frågan är om du törs, har du vad som krävs för att marknadsföra din blogg via Sverigesbloggar.blogg.se? Skicka då ett mail till [email protected] så kollar jag in din blogg, skriver några rader om den här på sverigesbloggar och självklart länkar jag!
Men (som Tony Erving brukar säga) så lovar jag inte att vara snäll. Jag säger sanningen, jag må vara värre än IDOL-juryn. Men kom ihåg att folk älskar att läsa om det / den dom hatar mest. Så även om du inte vågar anmäla din blogg, så lovar jag att du kommer hitta massa annat skoj här på sverigesbloggar. Du får kanske tips om andra bra bloggar... Jag är ju trots allt härför att hjälpa er!

Jag har bestämt mig för att inte vara en av alla vanliga skvaller bloggare, här har ni er chans att få synas lite extra. Jag är ju som sagt här för att hjälpa er...

Så om ni vågar... Anmäl er nu!

/ Blogg under uppbygnad.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0